"Krivimo nastavnike, državu, okolnosti" Jelena Đoković spremno odgovorila, progovorila i o njenoj deci i granicama
Jelena Đoković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekao je sledeće

"Krivimo nastavnike, državu, okolnosti" Jelena Đoković spremno odgovorila, progovorila i o njenoj deci i granicama

Đokovićeva je govorila o vaspitanju i obrazovanju dece

Objavljeno: 20:35h

Jelena Đoković otvorila je dušu na temu dece i roditeljstva, a imala je štošta da kaže na ove teme.

- Deci su potrebna pažnja i bliskost. Najteži je posao izvesti decu na pravi put. Danas je posebno teško jer se izgubila kultura porodice - istakla je ona prvo.

- Okrenuli smo se institucijama kao osnovama za vaspitanje dece, a ne porodici, gde se uče tradicionalne vrednosti. Krivimo nastavnike, državu, okolnosti... - rekla je Jelena Đoković za medije.

- Ja sam se ponovo rodila kad su se rodila moja deca. Rodila sam se u velikom neznanju, iznova sam počela da učim o životu i sebi. Deca su najveći učitelj. Svaki dan svane sa nekom novom lekcijom od moje dece - istakla je potom supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića.

- Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude. Nemam potrebu da ih ja sad nešto kažnjavam, znaju koje su granice. Novak i ja smo postavili ta neka pravila koja su lepo i jasno objašnjena našoj deci. Deca nekad testiraju granice, ali naša doslednost ih vraća unutar te naše kuće ljubavi, tu opstajemo zasad dobro - jasna je bila Jelena na radionici pod nazivom "Budite oslonac svojoj deci".

- Bilo bi ludo da kažem da ne grešim sa decom. Ja svaki dan i ne znam, i grešim, i sutra promišljam o tome, i oprostim sebi milion puta, jer tako je kako je, to sam znala najbolje u tom trenutku - kazala je ona.

Bonus video:

00:25

Novak Đokovic stigao u Crnu Goru

(Espreso/Blic/Danica Božović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.